14.09.2020, 18:29

Знищення заводу "Пролетарій", перший прийом громадян головою ВЦА та COVID-19 в Лисичанську: головні новини регіону за 14 вересня

завод пролетарий

З промисловим минулим можна попрощатися: завод "Пролетарій" в Лисичанську продовжує йти на металобрухт. Але є і хороша новина. Глава місцевої ВЦА провів особистий прийом громадян, що підштовхне вирішення важливих проблем міста. Що ще сталося в регіоні за день - читайте в Час Пік.

Хто винен в вимирання міста?: У Лисичанську продовжують пиляти на металобрухт скляний завод "Пролетарій"

Промислове минуле Лисичанська залишилося в минулому. Один з найбільш прогресивних заводів на очах зникає. Чому так склалася ситуація і хто винен - ​​читайте в нашому матеріалі.

Керівник ВЦА Лисичанська провів перший особистий прийом громадян: з чим зверталися і що вирішили

Сьогодні, 14 вересня, керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка провів перший особистий прийом громадян, під час якого до нього звернулося 15 мешканців міста. З якими питаннями прийшли городяни і чим їм відповів Заїка - в нашій статті.

У Лисичанську встановлять відеокамери і реєстратори, які допоможуть моніторити ситуацію в режимі реального часу

Щоб жителям Лисичанська не було страшно ходити по ночах, в місті з'явиться більше камер відеоспостереження та обладнання, за допомогою якого можна буде безперервно моніторити ситуацію в режимі реального часу. Подробиці читайте тут.

На Луганщині кількість хворих за 3 дні збільшилася на 68: карта поширення COVID-19 в регіоні

У Луганській області станом на ранок 14 вересня лабораторно підтверджений 601 випадок захворювання коронавірусів. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

В Україні ситуація з COVID-19 також не покращується. Загальна кількість заражених перевищила 155 тисяч. Статистика захворюваності по регіонах надана в нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк