15.09.2020, 17:52

На Донбасі двоє військовослужбовців отримали поранення в результаті вибуху гранати

войн

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою. Українські військовослужбовці дотримуються режиму припинення вогню в повному обсязі.

З початку поточної доби, 15 вересня, на ділянках відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення домовленостей, які вступили в дію 27 липня 2020 року, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема, в районі населеного пункту Водяне зафіксовано проліт БПЛА противника типу "МЕВІК" з перетином лінії розмежування. Українські засоби радіоелектронної боротьби подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання.

Крім того, недалеко від населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, під час проведення інженерних робіт один військовослужбовець зі складу ООС підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Воїн отримав поранення середнього ступеня тяжкості.

Також близько 11:40 в районі населеного пункту Шуми Донецької області в результаті вибуху гранати типу РГД-5, встановленої, ймовірно, у вигляді розтяжки, отримали поранення двоє військовослужбовців.

Читайте також: У мережі повідомили про смерть дружини екс-ватажка "ЛНР" Плотницького

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк