15.09.2020, 18:22

Нові тарифи на опалення, витівки під'їзних вандалів та COVID-19 в Лисичанську: головні новини за 15 вересня

тариф

Скільки будуть жителі Лисичанська платити за опалення? Чому ремонт під'їздів в місті перетворюється в нескінченну боротьбу добра зі злом? Яка епідеміологічна ситуація в області та країні? Відповіді на найбільш злободенні питання - в Час Пік.

У Лисичанську затвердили нові тарифи на опалення: скільки доведеться платити

Керівник ВЦА Лисичанська Олександр Заїка затвердив нові тарифи на опалення, запропоновані КП "Лисичанськтепломережа". Скільки тепер доведеться платити мешканцям міста за тепло - в нашому матеріалі.

У Лисичанську невловимі "ходоки" по стінах псують нові ремонти під'їздів (фото)

Лисичанські комунальники звернули увагу на те, що відремонтовані під'їзди відразу після ремонту перетворюються в убоге видовище. Хтось залишає на пофарбованих стінах сліди. Як відношення деяких жителів міста змінює вигляд будинків - в нашій статті.

На Луганщині підтверджено ще 20 випадків COVID-19: дані по містах і районах

Коронавірус продовжує атакувати Луганщину. Минулої доби по Луганській області лабораторно підтверджено 20 нових випадків COVID-19. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

В цілому, в Україні за останню добу зафіксовано 2905 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. У нашому матеріалі доступна оновлена ​​статистика COVID-19 по областям.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк