19.09.2020, 19:17

Луганщина потрапила в "жовту" зону карантину, актуальні дані по CОVID-19 та плани з розвитку Лисичанська: головні новини за 19 вересня

Луганщина попала в "желтую" зону карантина, актуальные данные по COVID-19 и планы по развитию Лисичанска: главные новости за 19 сентября

Частина Луганщини потрапила в "жовту" зону карантину. У Лисичанську та Сєвєродонецьку виявлено по 10 нових випадків COVID-19. Гайдай розповів про плани з розвитку Лисичанська та Сєвєродонецька. Головне про ситуацію в місті та регіоні - в одній статті.

Частина Луганщини потрапила в "жовту" зону карантину: Лисичанськ та Сєвєродонецьк вже не "зелені"

В Україні оновили список карантинних зон. З 21 вересня почне діяти нове епідемічне зонування регіонів на карантинні зони. Частина Луганської області потрапила в" жовту зону" Які регіони Луганщини тепер не "зелені", читайте тут.

COVID-19 на Луганщині: статистика та географія виявлених випадків захворювань за добу

В Луганській області за минулу добу зафіксовано майже три десятки нових випадків захворювання коронавірусом COVID-19. За кількістю виявлених хворих за добу лідирують Сєвєродонецьк та Лисичанськ.. Дані захворюваності по регіону дивіться тут.

Гайдай розповів про плани з розвитку Лисичанська та Сєвєродонецька

Глава Луганської області Сергій Гайдай розповів про плани з розвитку Лисичанська та Сєвєродонецька. Що планують зробити в цих містах та в регіоні найближчим часом, дивіться відео тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк