21.09.2020, 13:13

Лисичанськ отримає чудо-машину, яка усуне проблему каналізаційних поривів

машина

Голова Луганської ОДА - керівник обласної ВЦА Сергій Гайдай підписав розпорядження, згідно до якого вносяться зміни до розподілу коштів фонду охорони навколишнього середовища.

Розпорядження "Про внесення змін до розподілу коштів обласного фонду охорони навколишнього середовища, передбачених на здійснення природоохоронних заходів у 2020 році" було підписано 18 вересня поточного року, передає Час Пік з посиланням на офіційний сайт ЛОДА.

Оновлений перелік заходів виключає виділення коштів на запобігання інтродукції та поширення чужорідних видів рослин.

Разом з тим, з'явилося два нових пункти. Перший стосується розробки проєктно-кошторисної документації "Будівництво полігону твердих побутових відходів в Попаснянському районі".

Другий - актуальний для Лисичанська. Він стосується придбання комбінованої машини з мулососним та каналопромивочним обладнанням, про покупку якої раніше говорив глава ВЦА Лисичанська Олександр Заїка.

Так, в одному з інтерв'ю Заїка повідомив, що буде куплена спеціальна каналопромивочна машина, яка усуне проблему каналізаційних проривів. Він стверджував, що на такій техніці можна навіть буде заробляти гроші, якщо вона буде використовуватися в інших населених пунктах.

На покупку цієї машини передбачено виділення 2,9 млн гривень. В якості відповідального виконавця в документі вказана ВЦА Лисичанська.

Читайте також: Коронавірусний тупик: в Сєвєродонецьку немає можливості проводити ПЛР-тестування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк