24.09.2020, 18:18

Грошова допомога, COVID-19 та опалювальний сезон: головні новини Лисичанська та регіону за 24 вересня

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанск

Стало відомо, що жителі Донбасу можуть отримати одноразову грошову допомогу, а на Луганщині в разі необхідності відкриють 5 лікарень "другої хвилі" для лікування пацієнтів з COVID-19. Крім того, Сергій Гайдай заявив, що область повністю готова до опалювального сезону. Читайте всі новини Лисичанська і регіону в одній статті.

Жителі Донбасу можуть отримати одноразову грошову допомогу: умови отримання виплати

Жителі Луганської та Донецької областей можуть отримати одноразову фінансову допомогу, яку надасть DRC-DDG.

Програма передбачає надання одноразової фінансової грошової допомоги (допомога буде перераховуватися на банківський рахунок особи-заявника в гривні).

Хто і на яких умовах зможе отримати цю допомогу - читайте в статті.

COVID-19 На Луганщині: зафіксовано 26 нових випадків та 2 смерті

У Луганській області за минулу добу кількість хворих коронавірусом COVID-19 збільшилася на 26 осіб.

Лабораторно підтверджено одужання 8 осіб, померли 2 особи (м.Сєвєродонецьк та Біловодський район). Вік померлих - 49 і 50 років, причина смерті - пневмонія, викликана коронавірусом SARS-CoV-2.

Карту поширення коронавірусу в регіоні дивіться в статті.

За минулу добу в Україні зафіксовано 188 106 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. Детальніше читайте в статті.

На Луганщині у разі необхідності відкриють 5 лікарень "другої хвилі" для лікування пацієнтів з COVID-19

У Луганській області на сьогоднішній день 5 лікарень "першої хвилі" розраховані на лікування 165 пацієнтів, хворих COVID-19. У разі необхідності в регіоні запрацюють ще 5 опорних інфекційних відділень.

Перелік цих лікарень направлено для погодження та затвердження до Міністерства охорони здоров'я України. Детальніше читайте в статті.

Луганщина готова до своєчасного початку опалювального сезону, - Гайдай

Сергій Гайдай заявив, що в Луганській області для своєчасного початку опалювального сезону зроблено все необхідне. Готовність ЖКГ області до зими становить понад 90%.

Повідомляється, що в тепловому господарстві регіону підготовлено 504 котелень (90%), замінено 14 котлів (93,3%), підготовлено 264,9 км теплових мереж (90,4%). Детальніше читайте в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк