24.09.2020, 21:55

"Наш народ невиліковний": у Лисичанську розшукують крадійку тротуарної плитки (відео)

Ольга Романец | Всі новини автора
воровка

Жадібність змушує жителів Лисичанська йти на крайні заходи: вони крадуть все, що погано лежить. Так, в мережі з'явився ролик, на якому жінка краде тротуарну плитку біля салону краси.

В одному з регіональних пабліків в соціальній мережі Facebook з'явився пост місцевої мешканки з проханням впізнати злодійку.

За словами автора поста, інцидент відбувається в районі ГТВ біля салону "Monro", передає Час Пік.

"Допоможіть ідентифікувати злодійку, краде плитку, і не перший раз. Довелося встановити камеру. Це район ГТВ, Салон "Monro". Може хтось дізнається по ході або одязі (куртка джинсова, попереду Стрази, штани чорні, з боків білі смуги)", - пише автор поста.

Вона зазначає, що в цілому вкрадено вже 7 плиток. Злодюжка орудує в період з осені 2019 року по теперішній час.

"Буває 3 плитки протягом місяця, потім перерва 2 місяці, потім 2 плитки в 1.5 місяці. Це її не було з початку весни, і ось знову", - додала автор.

"Во дає. Наш народ невиліковний", " я ось просто не зрозумію чим їй допоможе одна плитка???))) А ми дурні працюємо, купуємо, кладемо...",- пишуть місцеві жителі в коментарях до відеоролика.

Це не перший інцидент в місті, пов'язаний з крадіжкою. Раніше в мережі з'явився ролик, на якому дівчина намагається потягти 40-кілограмову урну.

Читайте також: "Диво архітектури": У центрі Лисичанська комунальники встановили люк, який став причиною ДТП (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк