08.09.2020, 16:05

У Лисичанську на відео потрапила юна "принцеса", яка намагалася вкрасти 40-кілограмову урну

фея

Проблема поведінки деяких сучасних дітей для жителів Лисичанська дуже актуальна. Кожен раз підлітки показують себе все з "кращої" сторони.

Місцева мешканка в одному з регіональних спільнот в Facebook опублікувала відео (імовірно, події відбуваються в Лисичанську), на якому дівчина намагається поцупити 40-кілограмову урну, передає Час Пік.

Жінка попросила впізнати дівчину.

"Батьки! Може, хто впізнає свою принцесу і пояснить, що красти погано. Дівчинка вона у вас, звичайно, міцна, урна важить 40 кг, на хвилиночку, і якщо б ще трохи - могла б і ноги відбити. Хоча зять у вас хороший, намагався запобігти злочину як міг! ", - написала вона.

У підсумку, одну з фігурок поцупити, хоч і недалеко, вдалося. Як з'ясувалося, це була черепашка. Автор публікації пояснила, що вона сама розмальовувала фігурку.

"Найприкріше, що ціна черепашки невелика, шкода праці, витраченого на виготовлення. Я сама їх розмальовувала вручну, вони дуже важкі - і більше 50 метрів вона б її не протягла, а викинула б і розбила. У минулому році одна немолода пара 40+ поцупила чотири тротуарних плитки (чотири! навіщо?), але неправильно оцінивши свої сили, через 50 метрів просто розбила їх на дрібні шматки ", - повідомляє місцева мешканка.

Така поведінка людей призводить до того, що багато хто просто відмовляються наводити красу біля будинків. А навіщо, якщо хтось все одно зруйнує?

"Кілька років тому у мене біля воріт з коренем повисмикували квіти, причому в два заходи, після цього вирішила ніякої краси біля двору не вирощують. Я вас розумію, як це прикро", - відповідає коментатор.

Читайте також: "Ходив пішки до ГТВ": в Лисичанську діти не можуть нормально добиратися до шкіл і повертатися додому

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик