07.10.2020, 13:48

"Лисичанськтепломережа" отримала "подарунок" від ВЦА: чи зігріє це жителів Лисичанська взимку

теплосеть

"Лисичанськтепломережа" отримала "подарунок" від військово-цивільної адміністрації Лисичанська у вигляді виділення коштів на збільшення статутного капіталу.

Розмір статутного капіталу тепломережі буде збільшено на 3,5 млн гривень, передає Час Пік з посиланням на оприлюднене на сайті ВЦА Розпорядження "Про збільшення розміру статутного капіталу КП "Лисичанськтепломережа" від 6 жовтня поточного року.

У документі йдеться про те, що підприємство подавало відповідне звернення. За підсумками розгляду, було прийнято рішення збільшити статутний капітал до майже 65 млн гривень.

Як зазначається, кошти підуть на поповнення обігових коштів для погашення заборгованості за послугу розподілу природного газу АТ "Луганськгаз".

Незважаючи на виділення коштів, тепломережа Лисичанська залишить кілька будинків без опалення у зв'язку з непридатністю для експлуатації котельні, що обслуговує їх. У тому числі, без тепла взимку залишиться ДК "Діамант", в якому займається близько 500 місцевих жителів у віці від трьох років.

Відповідні попередження були розклеєні на будинках, де опалення буде відсутнім.

Крім того, в дію вступили нові тарифи від "Лисичанськтепломережі", які, ймовірно, не всім жителям міста припадуть до душі.

Читайте також: Фінансування медицини: чи будуть у Лисичанську лікувати безкоштовно?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк