11.10.2020, 13:58

Життя, яке ми заслужили?: Лисичанськ захльостують каналізаційні потоки (фото)

лисичанск сток

У центрі Лисичанська не можна пройти повз "дивного" видовища: біля центрального ринку вже не перший місяць розтікаються смердючі каналізаційні потоки.

За словами місцевих жителів, "струмок" утворився в наслідок зливу нечистот з приватного магазину, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

Як би там не було, рішення проблема не знаходить. А місцеві жителі змушені стрибати через цей потік, щоб дістатися до ринку або на зупинку.

Особливо "радує" багатьох городян "привабливий" запах, який змішується з запахом біляшів, що доноситься з ринку, утворюючи по істині нудотне поєднання.

Лисичани, звичайно ж, обурені станом справ.

"Унікальне місто Лисичанськ. Води немає, а г*но тече вулицями. І тільки в Лисичанську можна приватному магазину зливати каналізацію прямо на тротуар і дорогу, в центрі міста. Три місяці вже",

"І це самий центр міста!",

"Це жах, по роботі туди їжджу, це тече постійно", - розповідають жителі міста.

Залишається тільки сподіватися, що незабаром моторошні реалії зміняться і замість каналізаційних стоків в місті будуть пахнути квіти.

Зокрема, обнадіює той факт, що водоканал Лисичанська вже отримав чималу фінансову допомогу від ВЦА. Крім того, до кінця року в місті може з'явитися диво-машина, завдяки якій з каналізацією проблем стане менше.

Читайте також: Лисичанський супермаркет "Сільпо" відзначився продуктами, що таять "запах мишей" і дещо гірше (фото)

тпакпи

рпа

рп

ук

па

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк