20.10.2020, 07:53

У "червоному" Сєвєродонецьку Центр зайнятості переходить на дистанційне обслуговування клієнтів

В Северодонецке Центр занятости переходит на дистанционное обслуживание клиентов

Луганська область з 19 жовтня опинилася у "червоній" зоні карантину. У регіоні введені додаткові обмеження. Центри зайнятості перейшли в режим максимально дистанційного обслуговування.

У Луганській області у зв'язку з посиленням карантину, Державна служба зайнятості з 19 жовтня вводить тимчасові особливі умови обслуговування клієнтів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЦЗ.

У Сєвєродонецьку Центр зайнятості обслуговуватиме своїх клієнтів дистанційно.

"На території регіону "червоного" рівня епідемічної небезпеки реєстрація безробітних здійснюється через портал державних послуг «Дія» (в електронній формі) або під час особистого візиту: у центрах зайнятості організовано робочі місця з мінімальним контактом для клієнтів та фахівців.

Групові заходи для населення проводяться у дистанційній формі, за допомогою платформи ZOOM",-повідомила прес-служба Центру зайнятості.

Зазначається, що всі зареєстровані безробітні, які обслуговуються дистанційно, отримають інформацію про відновлення обслуговування в ЦЗ від свого кар'єрного радника у разі зміни рівня епідемічної небезпеки.

Раніше повідомлялося, що, міський центр зайнятості в Лисичанську також припинив прийом громадян на період карантину.

Нагадаємо, на Луганщині відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Прийнято рішення про посилення карантину та введення додаткових обмежень у зв'язку з введенням в регіоні "червоного" рівня небезпеки.

Читайте новини регіону:

У Сєвєродонецьку введена нова система обслуговування хворих по телефону: подробиці

Лисичанську багатопрофільну лікарню оснастили новим лабораторним обладнанням європейського рівня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк