21.10.2020, 18:35

Аналіз пенсійних виплат та боротьба з COVID-19 на Луганщині: головні новини регіону за 21 жовтня

пенсии

Які пенсії отримують жителі Луганської області? Як йдуть справи з COVID-19 та до яких наукових проривів прийшли в лікуванні хвороби в регіоні? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

На Луганщині середня пенсія цивільного населення становить понад 4 тисячі гривень – ПФУ

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Луганській області 20 жовтня відбулося засідання колегії. Про підсумки діяльності державного органу за 9 місяців читайте в нашому матеріалі.

У Рубіжному створили генерик японського препарату, який використовують при лікуванні COVID-19

Українська фармацевтична компанія "Мікрохім" (Рубіжне) подала документи на реєстрацію першого українського генерика японського противірусного засобу AVIGAN, відомого також під торговою назвою "Фавіпіравір". Що це за препарат і чи дійсно він ефективний в боротьбі з COVID-19 - читайте в статті.

Ситуація напружена: оновлена статистика по COVID-19 в Луганській області

Ситуація з коронавірусом в Луганській області стає все більш напруженою. За останню добу виявлено 110 нових випадків COVID-19. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

Не менш сумна картина з COVID-19 склалася і в Україні в цілому. Сьогодні був встановлений черговий антирекорд по захворюваності за добу. Подробиці - в статті.

На Луганщині 2021 рік буде "роком мостів": у регіоні планують капітально відремонтувати 14 мостів

У Службі автомобільних доріг в Луганській області повідомили, що за підтримки "Укравтодору", розробляються плани по масштабному ремонту мостів в регіоні в 2021 році. Коли почнеться проведення ремонтів - читайте в нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк