23.10.2020, 07:29

На Луганщині посилено контроль у прикордонних районах

Ольга Романец | Всі новини автора
граница на луганщине

На Луганщині з метою посилення контролю за дотриманням прикордонного режиму почали діяти додаткові тимчасові режимні обмеження в межах Станично-Луганського, Біловодського, Міловського, Марківського, Новопсковського, Білокуракинського, Троїцького, Старобільського контрольованих прикордонних районів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України, передає Час Пік.

Режимні обмеження, встановлені наказом начальника Луганського прикордонного загону, залишатимуться до 31 грудня 2020 року.

Відзначається, що в певних районах забороняється перебування осіб у межах прикордонної смуги в безпосередній близькості біля державного кордону на відстані до 200 метрів, за винятком представників правоохоронних органів, осіб, які проводять сільськогосподарські роботи за списками робітників і техніки, погодженими з підрозділами Держприкордонслужби України, та осіб, місце проживання яких зареєстровано постійно проживають, мають письмове запрошення близьких родичів.

Також забороняється в'їзд та перебування осіб у смузі місцевості від державного кордону в межах прикордонної смути, провидіння робіт. Ці обмеження не застосовуються до осіб, які займаються сільськогосподарською діяльністю на власних (орендованих) земельних ділянках (паях), що знаходяться в цій смузі, виключно у разі завчасного інформування підрозділу охорони державного кордону про намір проведення таких робіт.

Додаткові режимні обмеження введені і в межах населеного пункту Мілове. Зокрема, підхід (перебування) осіб, крім представників правоохоронних органів, до загороджувального паркану на кордоні вулицями Дружби Народів, Міловська, Залізнична, Робоча, Військова, смт Мілове, ближче, ніж на 5 метрів.

Читайте також: "Боюся руки мити": що тече з кранів замість води

Зима в Україні цього року буде аномальною, - синоптик

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк