23.10.2020, 20:31

Приїзд Зеленського до Лисичанська, відключення води та COVID-19: головні новини регіону за 23 жовтня

визит

Як пройшов візит Володимира Зеленського до Лисичанська? Чому в місті знову не було води? Чи залишилася Луганська область в "червоній" зоні карантину? Відповіді на найгостріші питання - в Час Пік.

Секретний візит Зеленського, або як у Лисичанську президента шукали (відео)

Сьогодні, 23 жовтня, Лисичанськ відвідав президент України Володимир Зеленський. Як пройшов візит глави держави - дивіться на відео.

Відключення води в Лисичанську: чому знову і чи надовго

Частина Лисичанська знову залишилася без води. На щастя, нічого серйозного не сталося. Що ж стало причиною відключення - читайте в нашому матеріалі.

В Україні оновили карантинне зонування: в якій зоні Луганщина

Державна комісія ТЕБ та НС визначила нове карантинне зонування. Так, в "червоній" зоні залишилися 15 адміністративних одиниць Луганської області. Детальніше про те, які населені пункти залишилися "червоними" - в нашій статті.

COVID-19 на Луганщині: за добу виявлено понад 140 нових випадків

У Луганській області за останню добу зафіксовано 144 інфікування COVID-19. З географією поширення захворювання можна ознайомитися тут.

За вісім місяців населення Луганщини скоротилося на кілька тисяч осіб

Населення Луганської області неухильно скорочується. Тільки за останні вісім місяців в області стало менше на вісім тисяч осіб. Скільки людей проживає в області на сьогоднішній день - читайте в статті.

Луганщина отримала гроші з бюджету для постраждалих при пожежах

З державного резервного бюджету в Луганську область були перераховані гроші для виплат постраждалим від лісових пожеж. Коли кошти почнуть виплачувати і в яких розмірах - читайте в нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк