25.10.2020, 12:08

На Луганщині фіксують повідомлення про порушення виборчого законодавства

На Луганщине фиксируют сообщения о нарушениях избирательного законодательства

У Луганській області фіксують повідомлення про порушення виборчого законодавства. Станом на 11:00 в регіоні зареєстровано 17 повідомлень, складено 1 адміністративний протокол.

Про це повідомляє начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області (ГУ МВС) Тетяна Погукай, передає Час Пік.

Порушення виборчого законодавства зафіксовані на виборчих дільницях у Старобільську та Рубіжному, Кремінському, Сватівському та Білокуракинському районах. 

Також на Луганщині напередодні виборів один з кандидатів на посаду Чмирівського сільського голови встановив на виборчих дільницях відеоспостереження. Про це повідомляє громадська організація "Комітет виборців України". 

Відзначається, що ввечері 24 жовтня кандидат встановив відеоспостереження в приміщеннях для голосування виборчих дільниць №№ 440569, 440571, 440592, 440593.

Такі дії він провів без погодження з дільничними комісіями і незважаючи на їх заперечення. Спостерігачі КВУ звернулися з цього приводу до Нацполіції.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк