26.10.2020, 10:01

"А вся вертикаль влади безсило жує соплі": про порушення закону партією ОПЗЖ у Рубіжному

Леся Матвеева | Всі новини автора
выборы в Рубежном

У місті Рубіжне Луганської області в день виборів політична партія "Опозиційна платформа - За життя" (ОПЗЖ) відкрито порушувала закон. Чи понесе за це відповідальність партія, яка "плює на всіх, нахабно та відкрито порушує закон про вибори"?

Український журналіст, представник Донецької області в ТКГ по Донбасу Денис Казанський прокоментував те, що відбувається у Рубіжному в день місцевих виборів, повідомляє Час Пік.

За його словами, в день виборів у Рубіжному по всьому місту відкрито висять рекламні борди ОПЗЖ із закликом голосувати за 3-й номер у бюлетені.

Також він повідомив, що біля ділянок по всьому місту ОПЗЖ виставила свої намети, в яких безкоштовно роздають маски та агітують.

"День виборів у Рубіжному Луганської області. По всьому місту відкрито висять рекламні борди ОПЗЖ із закликом голосувати за 3-й номер у бюлетені. Багато партій вдаються до схожих трюків та намагаються якось нагадати про себе в день виборів, але тут вже зовсім явна агітація за конкретний номер, під яким йде ОПЗЖ.

Також, повідомляють, що біля ділянок по всьому місту ОПЗЖ виставляє свої намети, в яких безкоштовно роздають маски та агітують. Такого хамства немає більше ніде в Україні", - написав Казанський.

На його думку, політсила так відкрито порушує закон, оскільки впевнена у своїй безкарності.

"І всі розуміють, що за це нікому нічого не буде. І ніякої відповідальності зграя Бойка-Медведчука не понесе. Тоді, може бути, простіше просто офіційно оголосити, що Медведчук, Бойко та інше ОПЗЖ можуть не виконувати українські закони? 

Просто вдумайтеся. У воюючій країні партія, відкрито пов'язана з урядом нашого противника, робить, що хоче, плює на всіх, нахабно та відкрито порушує закон про вибори, а вся вертикаль влади безсило жує соплі", - написав Денис Казанський.

Нагадаємо, в день виборів на виборчій дільниці в Києві президента України Володимира Зеленського з дружиною "атакувала" активістка Femen.

Читайте ще новини: На Донбасі планують запустити тролейбусну лінію, яка з'єднає чотири міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк