26.10.2020, 13:55

Місцеві вибори на Луганщині: перші результати голосування

Луганская, выборы

З'явилася перша інформація щодо результатів голосування на місцевих виборах, що відбулися в Луганській області. Стало відомо, хто здобув перемогу на виборах.

Видання "Укрінформ", посилаючись на керівника Луганської регіональної організації Асоціація міст України Наталію Бойко, оприлюднило попередні результати волевиявлення жителів Луганщини, повідомляє Час Пік.

За попередніми даними, впевнену перемогу здобуває мер Старобільська Яна Литвинова, яка залишається на другий термін.

"У Новопскові впевнено переміг Вадим Гаєв, лідер першої в Україні об’єднаної територіальної громади. У Троїцькому так само став переможцем Демід Палагно. Жителі Марківщини виявили довіру Ігорю Дзюбі; в Новоайдарі залишився селищним головою Ігор Шопін, а в Старобільську одержала перемогу Яна Літвінова", - повідомила керівник регіонального відділення неурядової організації.

Також вона повідомила, що у Сватовому перемогу здобула голова Сватівської районної ради Віта Сліпець, яка висувалася від "ОПЗЖ". Чинний мер Євген Рибалко програв вибори.

У Кремінній, за словами Наталії Бойко, мером обраний скандальний екс-депутат ВРУ Володимир Струк, який підозрювався у співпраці з окупантами у Луганську в 2014 році. Однак, СБУ не знайшла ознак злочину в діях екс-регіонала.

Нагадаємо, місцеві вибори в Луганській області визнані такими, що відбулися

Читайте також: "А вся вертикаль влади безсило жує соплі": про порушення закону партією ОПЗЖ у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк