01.11.2020, 12:56

"Ви знущаєтеся? Увімкніть воду!": Частина Лисичанська знову залишилася без водопостачання

Часть Лисичанска снова осталась без водоснабжения

Жителі багатостраждального Лисичанська знову залишилися без водопостачання. У "Лисичанськводоканалі" пояснили причину відсутності води, однак це нітрохи не заспокоїло жителів міста, втомлених від постійних перебоїв з водою.

На сайті ЛКСП "Лисичанськводоканал" розмістили інформаційне повідомлення для жителів південної частини міста, з якого стало зрозуміло, що частина міста знову залишилася без водопостачання, повідомляє Час Пік.

Через аварію та знеструмлення насосної станції без води залишилася південна частина Лисичанська.

"В ніч з 31.10.2020 на 01.11.2020  відбулося пошкодження лінії електропередач між насосними станціями "Лісова Дача" 1-го та 2-го підйому. В результаті чого  насосна станція залишилися знеструмленою, а південна частина міста без водопостачання", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у водоканалі, аварійна бригада працює на місці аварії. Відзначається, що водопостачання буде відновлено після запуску насосних станцій та заповнення системи.

Жителі Лисичанська активно коментують новину в місцевих пабліках в соцмережі Facebook. 

Одні з роздратуванням пишуть, що інформаційне повідомлення "запізнилося", оскільки води немає вже з учорашнього вечора і люди не встигли зробити запасів. Інші відзначають, що "зневоднення" торкнулося не тільки мікрорайонів ГТВ.

При цьому, ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" постійно нагадує про накопичені величезні борги "Лисичанськводоканалу". Зазначається, що якщо ситуація не буде вирішена, Лисичанськ повністю і надовго може залишитися без централізованого водопостачання через знеструмлення об'єктів водоканалу.

Часть Лисичанска снова осталась без водоснабжения Часть Лисичанска снова осталась без водоснабжения Часть Лисичанска снова осталась без водоснабжения Часть Лисичанска снова осталась без водоснабжения

Читайте також:

COVID-19 на Луганщині: які райони області залишилися у "червоній" зоні

На Донбасі побудують найбільший наземний вітропарк у Європі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк