02.11.2020, 15:07

Подбайте про маски та змінне взуття: школи Лисичанська повертаються до очної форми навчання

школы

Для когось - радість, для когось - не дуже: школи Лисичанська повертаються до звичної форми навчання. Однак через відсутність опалення навчальний процес все ж буде зі змінами.

З 3 листопада лисичанські школи знову повертаються до занять в очній формі, повідомляє Час Пік.

Адміністраціям шкіл рекомендовано змішане навчання на розсуд навчальних закладів, незважаючи на дані раніше рекомендації Державної комісії ТЕБ та НС.

Зокрема, до очної форми навчання повертається НВК "Гарант".

"Увага, термінова інформація! Завтра, 3 листопада, освітній процес в установі для учнів 1-11 класів відбуватиметься за очною формою навчання. Запрошуємо учнів до школи, просимо подбати про засоби індивідуального захисту, обов'язково мати змінне взуття", - повідомила адміністрація НВК у Facebook.

Це пов'язано з переходом міста в "помаранчеву" карантинну зону.

Тим не менш, більшість шкіл завтра проводитимуть скорочені уроки, адже в місті досі не включили опалення. Включити опалення, за словами голови ЛОДА Сергія Гайдая, повинні вже цього тижня, що стосується не тільки Лисичанська, а й області в цілому.

Тим часом, школи Сєвєродонецька вже з 2 листопада перейшли на очну форму навчання.

Як повідомлялося раніше, керівник ВЦА Лисичанська підписав розпорядження про вартість харчування в дитячих садках міста, а також затвердив групи учнів шкіл, які мають право на пільгове харчування.

Читайте також: Історія одного виїзду бригади "швидкої допомоги": як у Лисичанську госпіталізують пацієнтів з COVID-19 (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк