02.11.2020, 18:06

ЧАЕС перейшла на особливий режим роботи, екскурсії припиняються

Марина Началова | Всі новини автора
чаес

У зв'язку з розповсюдженням коронавірусної хвороби, Чорнобильська атомна електростанція відсьогодні перейшла на особливий режим роботи, екскурсії для громадян тимчасово обмежені.

Про це повідомляється на сайті ЧАЕС, передає Час Пік.

Зазначається, що на виконання Указу Президента України №87/2020 для нерозповсюдження коронавірусу COVID-19, та відповідно до протоколу Позачергового засідання Славутицької міської постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 29.10.2020 №15, адміністрація ЧАЕС прийняла рішення з 2 до 15 листопада 2020 року перевести персонал станції на особливий режим роботи.

На робочих місцях залишиться лише оперативний персонал, який забезпечує ядерну та радіаційну безпеку об'єкта, персонал, що здійснює охорону об‘єктів, та персонал, пов‘язаний з життєзабезпеченням об‘єктів ДСП ЧАЕС.

Крім того, Чорнобильська АЕС обмежує ознайомчі візити громадян усіх країн на територію станції щонайменше до 30 листопада 2020 року.

Крім візитів, адміністрація ЧАЕС обмежить міжнародні відрядження своїх працівників за кордон та технічні візити іноземних спеціалістів на майданчик ЧАЕС.

Читайте ще: Тільки одній країні в світі вдалося перемогти COVID-19: в чому секрет

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: