08.11.2020, 22:11

У Луганську встановили пам'ятник "тому, чого там немає": в соцмережах посміялися

Марина Началова | Всі новини автора
памятник

У тимчасово окупованому Луганську продовжується "тренд" на дивні і безглузді пам'ятники. Чергова "статуя" була встановлена біля так званої "генпрокуратури".

Біля будівлі "генеральної прокуратури ЛНР" днями відбулася урочиста церемонія відкриття пам'ятного знака "Стовп закону", повідомили підконтрольні окупантам ресурси, передає Час Пік.

Пам'ятник виконаний у вигляді стовпа, який вінчає російська імператорська корона, нижче розташований напис в дореволюційному стилі "Законъ".

Представник "генпрокуратури ЛНР" Кирило Бєлов заявив, що пам'ятник був встановлений на честь шостої річниці утворення цієї самої "генпрокуратури".

"Це історична російська емблема, символ, який традиційно використовують для вказівки причетності до діяльності, безпосередньо пов'язаної із застосуванням закону", - зазначив Бєлов.

У соцмережах розгорнулося обговорення нового "творіння" окупаційних діячів. Як повідомив у Твіттері український журналіст Денис Казанський, у споруди вже з'явилося образливе "прізвисько".

"У Луганську встановили пам'ятник тому, чого там немає - закону. В соцмережах цю конструкцію вже називають «пам'ятник яйцям»", - пише Казанський.

"І твердий знак в кінці слова - це як у дідів, мабуть".

"А пам'ятник "підвал" не хочуть встановити?"

"Так хотіли повернути совок, але вийшло тільки слово закон написати через ять".

"У ДНР вже монархія? Ще пару років і до імперії доростуть", - прокоментували користувачі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк