09.11.2020, 11:38

На Донбасі відновлюють роботу всі КПВВ через лінію розмежування

На Донбассе возобновляют работу все КПВВ

У районі проведення ООС на Донбасі, відповідно до рішення Командувача об'єднаних сил поновлюється робота всіх наявних КПВВ. Пункти пропуску відкриють і в Луганській, і в Донецькій областях.

У всіх КПВВ в районі проведення операції Об'єднаних сил, відновлюється пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування, починаючи з 8:00 10 листопада, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

На території Донецької області - через КПВВ "Гнутове", "Новотроїцьке", "Мар'їнка" та "Майорське".

На території Луганської області - через КПВВ "Станиця Луганська" та новостворені контрольні пункти в'їзду-виїзду "Щастя" та "Золоте".

Пропуск громадян та транспортних засобів буде проводитися щодня з 8:00 до 18:00.

"Під час в’їзду на підконтрольну уряду України територію проводитиметься температурний скринінг громадян. Обов’язковою умовою також є перебування в захисній масці (респіраторі) та дотримання соціальної дистанції з урахуванням нанесеної розмітки.

Для пропуску через КПВВ громадяни повинні дати згоду на проведення заходів обов’язкової самоізоляції з використанням єдиного електронного сервісу "Дій вдома" або обсервації, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України №392 від 20.05.2020", - повідомили в штабі ООС.

Нагадаємо, в Україні оновили карантинне зонування. Один регіон Луганщини потрапив у "червону" зону епідопасності. Через зростання числа хворих COVID-19 уряд та МОЗ планують посилити карантин.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк