15.11.2020, 15:01

Буде затребуваний: Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

Мост между Лисичанском и Северодонецком

Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком вже до кінця листопада - на початку грудня планують відкрити після реконструкції заплавний міст №1. Роботи знаходяться на завершальній стадії. Ширина моста згодом дозволить зробити його чотирисмуговим.

Роботи з реконструкції заплавного мосту №1 між Сєвєродонецьком та Лисичанськом знаходяться на завершальній стадії. Як повідомляє 06452.com.ua, міст може бути повністю готовий до експлуатації вже до кінця листопада - на початку грудня, якщо не з'являться будь-які труднощі, передає Час Пік.

Реконструкцію мосту проводить будівельно-монтажна фірма "Технологія". Ремонтники не сумніваються, що міст буде затребуваний у жителів Лисичанська та Сєвєродонецька.

Як зазначили будівельники, міст буде облаштований відповідно до вимог безпеки руху, а ширина мосту дозволить згодом зробити його чотирисмуговим.

"Завдяки реконструкції підвищиться пропускна спроможність даної ділянки дороги. По цьому мосту зможе їздити великогабаритний транспорт та автобуси. Міст буде затребуваний, в першу чергу, у тих, хто щодня їздить на роботу з Лисичанська в Сєвєродонецьк і навпаки", - розповіли ремонтники.

За словами робітників, залишилося прокласти ділянку асфальту, закінчити установку огорож та системи освітлення. 

Варто відзначити, що реконструкція заплавного мосту №1 між Сєвєродонецьком та Лисичанськом почалася з річним запізненням через відсутність фінансування. Роботи планувалися на 2017 р., але фінансування було відкрито тільки в 2018 році.

У 2020 р. Сєвєродонецькою міськрадою було виділено на співфінансування будівництва мосту понад 2 млн гривень, але через відсутність фінансування з Держфонду регіонального розвитку, роботи навесні були припинені до вересня. 

Читайте новини міста та регіону:

Карантин у Сєвєродонецьку: у місті посилили протиепідемічні заходи

Лисичанськ лідирує за добовим приростом пацієнтів: свіжі дані по COVID-19 на Луганщині

"Нова Пошта" закриває ряд відділень на карантин вихідного дня: перелік міст та відділень

Мост между Лисичанском и Северодонецком Мост между Лисичанском и Северодонецком Мост между Лисичанском и Северодонецком Мост между Лисичанском и Северодонецком

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк