16.11.2020, 11:39

У Лисичанську планують змінити тарифи на теплову енергію: кого стосується

Лисичанск, изменение тарифов на тепловую энергию

На сайті військово-цивільної адміністрації (ВЦА) міста Лисичанськ з'явилася інформація про намір здійснити зміну тарифів на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії. Зміна тарифів стосується певної категорії споживачів.

Інформація про намір здійснити зміну тарифів на теплову енергію та послугу з постачання теплової енергії для бюджетних установ на опалювальний період 2020-2021 р. розміщена на сайті ВЦА м. Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

"Керуючись Законом України від 09.11.2017 №2189-VIII "Про житлово-комунальні послуги", статтею 20 Закону України "Про теплопостачання" від 02.06.2005 №2633-VI, Порядком формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженим постановою КМУ від 01.06.2011 №869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги" зі змінами внесеними до постанови КМУ від 03.04.2019 № 291 та від 10.06.2020 № 467, ФОП Муляр О.О., що надає послугу з постачання теплової енергії Лисичанському професійному торгово-кулінарному ліцею, розташованому за адресою: м. Лисичанськ, вул. Д.І. Менделєєв, 47, повідомляє, що про перегляд тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2020-2021 року", - йдеться в повідомленні. 

Повідомляється, що одноставочний тариф на теплову енергію/послугу з постачання теплової енергії який планується ввести в дію: для бюджетних установ - 1979,58 грн/Гкал без податку на додану вартість.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань з питання наміру ФОП Муляр О.О. здійснити встановлення тарифів на теплову енергію /послуги з постачання теплової енергії приймаються протягом 7-ми календарних днів з дати розміщення цієї інформації за адресою: вул. Хіміків, буд.1/3, кв.29, м. Южне, Одеська обл.

Детальніше про структуру тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з постачання теплової енергії можна ознайомитися на ]]>сайті]]> ВЦА м.Лисичанськ.

Читайте новини міста та регіону:

Лисичанськ лідирує за добовим приростом пацієнтів: свіжі дані по COVID-19 на Луганщині

Буде затребуваний: Між Лисичанськом та Сєвєродонецьком після реконструкції відкриють заплавний міст

Карантин у Сєвєродонецьку: у місті посилили протиепідемічні заходи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк