26.11.2020, 07:58

На Донбасі окупанти тричі порушили режим припинення вогню: втрат у лавах ЗСУ немає

Донбасс, ООС

У районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 25 листопада, збройні формування РФ та її найманці тричі порушили домовленості Тристоронньої контактної групи, які вступили в дію 27 липня 2020 року.

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил. Українські захисники продовжують виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Про це повідомили у штабі ООС, передає Час Пік.

Поблизу населеного пункту Авдіївка противник намагався спровокувати українських воїнів пострілами з гранатометів різних систем.

У районі населеного пункту Водяне російсько-окупаційні війська застосували стрілецьку зброю та ручний протитанковий гранатомет.

Крім того, з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного ворог здійснив дистанційне мінування позицій українських військ, використавши заборонені міни ПОМ-2.

Про порушення режиму припинення вогню та використання збройними формуваннями РФ заборонених мін через українську сторону СЦКК повідомлені представники ОБСЄ.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було.

З початку поточної доби, 26 листопада, порушень режиму "тиші" не зафіксовано.

Читайте також: У ТКГ немає прогресу у створенні мирного плану по Донбасу - ОБСЄ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк