29.11.2020, 11:58

"Нова пошта" змінила режим роботи: новий графік відділень

"Новая почта" изменила режим работы

Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів та посилок "Нова пошта" попередила про зміну у графіку роботи.

"Нова пошта" переводить понад 1000 відділень на інший графік роботи у вихідні дні, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу компанії.

Більше 1000 відділень "Нової пошти" в обласних та великих районних центрах з 28 листопада перейшли на продовжений графік роботи у вихідні дні. 

У суботу графік роботи відділень буде продовжено на годину - до 18:00. 

У неділю графік роботи збільшиться на дві години - відділення починатимуть роботу з 10:00 (замість 11:00) і працюватимуть до 18:00 (замість 17:00).

Оновлений режим роботи відділень "Нової пошти" діятиме до кінця 2020 року. 

"Ми змінили графік, щоб не створювати черг всередині та перед відділенням і щоб всі клієнти встигли забрати і відправити посилки, вантажі і новорічні подарунки близьким та рідним. Щоб довго не чекати обслуговування, будь ласка, намагайтеся по можливості уникати відвідування відділень в години пік: з 11:00 до 13:00 та з 16:00 до 18:00", - повідомили в компанії.

Точний графік роботи кожного відділення можна подивитися на ]]>сайті]]> "Нової пошти".

Нагадаємо, через карантин "вихідного дня" "Нова пошта" закрила ряд відділень і не прийматиме відвідувачів по вихідних.

Читайте також: Абонплата за воду, опалення та вивезення сміття: коли українці отримають нові платіжки та скільки доведеться платити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: