07.12.2020, 14:30

На Донбасі через скандал від посади відсторонили представника омбудсмена

Павел Лисянский

Представника Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Донецькій та Луганській областях Павла Лисянського відсторонили від посади на час проведення службової перевірки. У мережі з'явилася інформація про скандал та бійку, в якій брав участь представник омбудсмена.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова повідомила у Telegram, що Лисянський відсторонений від посади на час перевірки, повідомляє Час Пік.

На Донбассе из-за скандала от должности отстранили представителя омбудсмена

Денисова розповіла, що Лисянський повідомив про цей випадок сам. За її словами, перевірка триватиме до 21 грудня 2020 року включно.

В офісі омбудсмена не повідомили подробиці конфлікту, проте користувачі соцмереж виклали відео інциденту.

Політолог Михайло Чаплига опублікував у Facebook відео, на якому людина, схожа на Лисянського б'є охоронця ресторану.  Інцидент, за словами автора відео, стався у Святогорську.

Конфлікт почався після того, як Лисянському, який відмовився залишати ресторан, охоронець пригрозив викликати поліцію.

Поки Павло Лисянський відмовляється давати офіційний коментар для ЗМІ. За інформацією видання "ОстроВ", в офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини попросили зробити офіційний письмовий запит, на який пообіцяли "письмово відповісти".  

Видання "Суспільне" звернулося за коментарем до поліції, щоб підтвердити достовірність відео, яке опублікувано у соцмережах.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк