13.12.2020, 14:45

Новорічний сюрприз: У Сєвєродонецьку готують до відкриття льодову ковзанку просто неба

В Северодонецке готовят к открытию ледовый каток под открытым небом

У Сєвєродонецьку жителям та гостям міста готують справжній зимовий сюрприз до Дня Святого Миколая. У місті урочисто відкриють льодову арену та почнуться масові катання на ковзанах.

До відкриття льодової арени залишилися лічені дні. Фахівцям потрібно кілька морозних днів, щоб залити верхній шар льоду, повідомляє Час Пік.

Цього року погода дозволяє спортсменам та любителям активного відпочинку встати на ковзани. Морози скували водойми, і на природні ковзанки потягнулися бажаючі "розім'ятися" та випробувати свої сили та вміння у фігурному катанні.

Сєвєродонецькі хокеїсти не втрачають часу дарма і вже проводять свої тренування під відкритим небом.

Можна не сумніватися, що великий каток під відкритим небом стане одним з улюблених місць відпочинку сєвєродончан та гостей міста і туди будуть приїжджати цілими сім'ями, щоб весело та активно провести свій відпочинок.

Нагадаємо, ковзанка під відкритим небом розташована на запасному футбольному полі ДЮСШ. У роздягальнях школи можна буде перевзутися та переодягнутися всім, хто вирішить активно відпочити на ковзанці.

Роботи зі створення ковзанки минулої зими розпочали сєвєродонецькі спортсмени та активісти, ініціативу підтримали місцеві меценати.

Як повідомив Сєверодонецький активіст В'ячеслав Шевчук, в планах влади - побудувати у місті новий спортивний комплекс з критою льодовою ареною. І плани ці не просто порожні слова, оскільки земля під будівництво вже виділена.

Ну, а поки чекаємо анонсів та запрошення на відкриття!

Читайте новини міста та регіону:

У Сєвєродонецьку урочисто відкрили школу, відремонтовану в рамках проекту " велике будівництво"

Без зайвого цукру та "неправильних" бутербродів: у школах Луганщини годуватимуть " по-новому"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк