30.12.2020, 08:00

На Донбасі зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню

Донбасс, ООС

В районі проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 29 грудня, було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. Серед українських воїнів бойових втрат та поранень немає.

Обстановка в районі проведення Операції Об'єднаних сил контрольована українським воїнами, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всі порушення режиму припинення вогню противник зробив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід":

- поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї;

- в районі населеного пункту Талаковка противник застосував станкові протитанкові гранатомети;

- в районі населених пунктів Невельське та Авдіївка окупанти відкривали вогонь з підствольних гранатометів.

На ворожі обстріли українські захисники дали адекватну відповідь. Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" спостерігалася тиша.

З початку поточної доби, 30 грудня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. У районі населеного пункту Авдіївка противник відкривав вогонь з ручного протитанкового та підствольного гранатомета.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк