11.01.2021, 12:31

На Луганщині активізувалися шахраї: за якою схемою відбувається обман

Ольга Романец | Всі новини автора
мошенники

За минулу добу в поліцію Луганської області надійшло два повідомлення про шахрайство. За даними фактами відкриті кримінальні провадження.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, в поліцію м. Рубіжне надійшло повідомлення місцевого жителя про те, що його дружина в інтернет мережі на веб-ресурсі "OLX" розмістила оголошення про продаж дитячої коляски. Згодом їй зателефонував покупець і попросив повідомити йому номер її банківської картки для перерахунку коштів за товар. Через деякий час жінці зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником служби безпеки банку і повідомив, що їй необхідно підтвердити код для переказу грошей, що вона і зробила. Після цього з її рахунку були зняті кошти в сумі 20000 грн.

Також, в поліцію надійшло повідомлення мешканки м. Рубіжне про те, що їй подзвонив чоловік, який представився співробітником правоохоронних органів і повідомив, що її онук потрапив в ДТП і йому необхідні гроші на лікування.

Жінка віддала 15000 грн. невідомому чоловікові, який прийшов до неї в будинок. Після цього потерпіла зателефонувала своєму онукові і дізналася, що з ним нічого не сталося.

У поліції Луганщини закликають місцевих жителів бути пильними та обережними.

Читайте також: "Ноу-Хау від тепломережі": як лисичанам в обхід закону проводять розрахунок за опалення

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: