14.01.2021, 11:38

У Сєвєродонецьку з'явився інтерактивний тир

В Северодонецке появился интерактивный тир

У Сєвєродонецьку на базі Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді з'явився лазерний інтерактивний тир. Постріляти зможуть не тільки молоді люди, а й всі бажаючі.

Лазерний інтерактивний тир з'явився у Сєвєродонецьку завдяки зусиллям колективу Центру, який подав проект на отримання фінансування за програмою "Громадський бюджет". Проект виграв і задумане вдалося реалізувати, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ВЦА м. Сєвєродонецьк.

Вартість проекту склала близько 200 тисяч гривень.

"Тренуватися зможуть як спортсмени-стрільці, так і школярі Сєвєродонецька під час вивчення предмета "Захист України". Тут також тренуватимуться вихованці наших гуртків "Джура", "Юний Захисник Вітчизни" та "Юний рятувальник". У тирі школярам можна буде готуватися до проведення міського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "ДЖУРА" ("Сокіл")", - розповіла методист Центру туризму Марина Терешкова.

У центрі зазначили, що тир - переносний, тому його можна буде побачити на різних міських масових заходах, де жителі міста зможуть постріляти. Також тир можна буде відвідати на базі Центру всім бажаючим за попереднім записом.

Працівники Центру уточнили, що в період всеукраїнського локдауну бажаючим постріляти не вдасться здійснити задумане - Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді закритий на карантин.

Детальніше дивіться у сюжеті ВЦА.

Читайте також: Лисичанськ та Сєвєродонецьк беруть участь у всеукраїнському конкурсі найпривабливіших міст

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк