15.01.2021, 14:53

"Вимагаємо!": У Сєвєродонецьку на акцію проти підвищення тарифів прийшло несподівано мало людей

Северодонецк

По всій Україні тривають акції протесту проти різкого зростання комунальних тарифів. Підтримати всеукраїнську акцію запросили і жителів Сєвєродонецька. Кількість людей, які прийшли на акцію, вразила...

У Сєвєродонецьку 15 січня відбулася акція в рамках всеукраїнської акції протесту проти тарифного геноциду. Підтримати і підписати вимоги до влади Сєвєродонецька, області та України запросили всіх жителів міста та області. Однак, "помітингувати" зібралося несподівано мало людей, повідомляє Час Пік.

Луганская, Северодонецк

Чому акцію протесту не прийшли підтримати люди? Втомилися стукати в "закриті двері" кабінетів місцевих чиновників або не вірять, що прості люди, згуртувавшись, зможуть змінити хід історії?

У всякому разі, є ще активісти в області, які у своїх маленьких містах борються за майбутнє людей і розвиток регіону. Вони змушують людей думати і діяти, не опускати руки і вірити, що коли-небудь владі доведеться зустрітися з народом та вирішувати проблеми, що хвилюють жителів міст на Луганщині.

Подібна акція пройшла сьогодні під стінами військово-цивільної адміністрації у Лисичанську. Там місцева влада так само не визнала за потрібне вийти до людей для спілкування.

За підсумками нечисленної акції у Сєвєродонецьку знову було складено звернення до влади України та місцевої влади. Люди ставили свої підписи в черговий раз сподіваючись достукатися до чиновників.

Детальніше дивіться у відео, яке розмістив на своїй сторінці у Facebook Лисичанський активіст Анатолій Рижков.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк