25.01.2021, 13:28

Не мороз - так каналізація: Сєверодончани скаржаться на черговий порив, який комунальники не поспішають усувати

Ольга Романец | Всі новини автора
Северодонецк

Чергові аварії та байдужість комунальних служб викликають у жителів Сєвєродонецька обурення. Цього разу з даною проблемою зіткнулися мешканці будинку по вул. Гагаріна, де ще кілька днів тому прорвало каналізацію.

Сєверодончани відзначають, що комунальні служби проблему не вирішують, а лише приймають заявки, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

Погіршує ситуацію і запах, який виходить з підвалу. Особливо заважає він жителям перших поверхів.

"Вул. Гагаріна, 1, в підвалі з середи прорвало каналізацію, все ллється прямо в підвал. У квартирі на 1 поверсі смердить вогкістю і фекаліями. ЖЕК і аварійна служба відповідають тільки "заявка прийнята" і нічого не відбувається, ніхто не ремонтує. Таке відбувається на постійній основі, раз в 2-3 місяці. Тиждень топить, потім щось роблять і по новій. Куди звертатися для вирішення проблеми?",- пишуть сєверодончани.

Користувачі соцмережі пропонують вирішення даної проблеми - ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирного будинку).

"Створювати ОСББ і свої внески витрачати на будинок самим. Чим довше ви довіряєте "Світанку" управляти вашим майном, яким і є ваш будинок, тим важче потім буде все налагодити. Замінити каналізаційні труби в підвалі на нові пластикові не бозна які гроші. Пора ставати господарями свого будинку і не витрачати гроші на зарплати працівників "Світанка", а витрачати їх на свій будинок", - пишуть сєверодончани.

Можливо, створення об'єднання і вирішить дане питання, адже на комунальні служби сєверодончани покластися не можуть.

Читайте також: "Покращення": жителі Сєвєродонецька в соцмережах обговорюють роботу комунальників і не можуть знайти "крайніх"

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк