16.02.2021, 14:57

Масштабні пожежі на Луганщині: ДБР оголосило підозру одному з керівників місцевого управління ДСНС

Ольга Романец | Всі новини автора
пожар

Державне бюро розслідувань оголосило підозру керівнику одного з відділів ГУ ДСНС у справі масштабної пожежі, яка сталася в липні 2020 року на території садівничого товариства №5 "Вовче озеро" в Новоайдарському районі Луганської області.

Про це повідомляє прес-служба ДБР на своєму офіційному сайті, передає Час Пік.

Нагадаємо, на початку липня 2020 року на території садівничого товариства №5 "Вовче озеро" в Новоайдарському районі Луганської області виникли масштабні пожежі, в результаті яких у вогні загинули троє людей, знищені житлові будинки, господарські будівлі та інше майно.

Однак, за даними слідства, сили і засоби пожежно-рятувальних загонів до місця пожежі не виїжджали.

Для спотворення статистичних показників працівники підрозділів ГУ ДСНС у Луганській області через деякий час після пожежі склали акти про пожежу.

Вони це робили за наказом 30-річного начальника відділу профілактичної роботи, розслідування пожеж та активних і пасивних засобів безпеки центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС Луганщини.

Йому оголосили про підозру за ч.4 ст. 27, ч. 2 Ст. 28, Ч. 1 ст. 366. Він може бути позбавлений волі строком до трьох років і ще на три роки позбутися права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Читайте також: ВР посилила відповідальність за порушення ПДР: кого і на яку суму можуть оштрафувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк