24.02.2021, 12:00

На Луганщині бойовики відкрили вогонь по мирних жителях: в результаті обстрілу загинув чоловік

На Луганщине боевики открыли огонь по мирным жителям: в результате обстрела погиб мужчина

На Луганщині через обстріл бойовиків загинув мирний житель. На його подвір'ї вибухнула міна, внаслідок чого чоловік отримав важкі множинні поранення.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС, 23 лютого збройні формування РФ в черговий раз цинічно порушили режим припинення вогню і крім обстрілів позицій ЗСУ із забороненого озброєння, відкрили вогонь по Хутору Вільному на Луганщині, передає Час Пік.

"Для обстрілів мирного населення окупанти застосували станкові протитанкові гранатомети, а також здійснили дистанційне мінування населеного пункту. Під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив мирний мешканець 1947 року народження. Близько 17.25 на його подвір’ї вибухнула міна, внаслідок чого чоловік отримав важкі множинні поранення", - повідомили в штабі ООС. 

Медики кілька годин поспіль намагалися врятувати життя чоловіка. Перша медична допомога пораненому була надана військовими медиками, після чого його було доставлено до лікувального закладу. На жаль, від важких поранень чоловік помер. 

"Такі зухвалі та злочинні дії збройних формувань РФ вкотре свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України та вчергове підтверджують систематичне ігнорування досягнутих домовленостей.

Зібрані в повному обсязі матеріали, будуть спрямовані до СВ СБУ м. Сєвєродонецька для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.2 ст.258 КК України – Терористичний акт", - зазначили в штабі ООС.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк