27.02.2021, 16:59

Так собі контингент: за грабіж та розбій у Лисичанську затримано двох місцевих жителів

грабеж

Правоохоронці Луганської області затримали чоловіків, один з яких скоїв розбій, другий - грабіж у Лисичанську. Ними виявилися місцеві жителі.

Про це заявили в прес-службі поліції регіону, передає Час Пік.

Повідомляється, що лисичанські поліцейські встановили двох осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні тяжких злочинів. Обидва чоловіки затримані в порядку ст. 208 КПК України.

Перший випадок - розбій. Так, вчора до поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що ввечері до нього в приватний будинок увірвався незнайомий чоловік, кілька разів ударив скляною пляшкою по голові, а його гостю завдав кілька ударів рукою в обличчя, після чого забрав мобільний телефон, банківські картки і зник.

В результаті проведення оперативно-розшукових заходів в рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 187 КК України "Розбій", правоохоронці викрили у скоєнні злочину 32-річного місцевого жителя, раніше судимого за вчинення тяжкого злочину.

В цей же день, о 23: 45, мешканка Лисичанська повідомила, що на її чоловіка на вулиці напали і відібрали барсетку з документами та грошима.

По "гарячих слідах" поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 42-річний раніше судимий місцевий житель. Він був затриманий. Правоохоронці вилучили речові докази та встановили свідків. Даний факт внесений до ЄРДР з правовою кваліфікацією - ст. 186 КК України "Грабіж".

Читайте також: У центрі Лисичанська вітром завалило металеву конструкцію прямо на проїжджу частину (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк