04.03.2021, 12:21

На Центральному ринку Сєвєродонецька можна отримати консультацію з питань захисту прав споживачів

консультация по вопросам защиты прав потребителей

У Сєвєродонецьку жителі міста можуть отримати безкоштовну консультацію з питань захисту прав споживачів на Центральному ринку щоп'ятниці.

Співробітниками сектору торгівлі та захисту прав споживачів управління економічного розвитку щоп'ятниці проводяться заходи з надання консультацій з питань захисту прав споживачів на Центральному ринку міста, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ВЦА м. Сєвєродонецьк

У разі виникнення питань сєверодончани можуть звертатися з фахівцям щоп'ятниці з 8:00 до 10:00 на території Центрального ринку (р-н контрольних ваг поруч з ветеринарною лабораторією), а також до співробітників сектору торгівлі та захисту прав споживачів управління економічного розвитку ВЦА м. Сєвєродонецьк за тел. 4-44-11, 4-50-76 (бул. Дружби Народів, 32, каб. 65).

Зазначається, що продавцям, які здійснюють діяльність на Центральному ринку, зроблено акцент на необхідності дотримання норм Закону України "Про захист прав споживачів", "Правил торгівлі на ринках міста Сєвєродонецька", затверджених розпорядженням керівника ВЦА м. Сєвєродонецьк від 07.12.2020 р. №1161.

Читайте також: Завод для переробки сміття, нові тролейбусні лінії та відновлення Бельгійської лікарні: Гайдай розповів про плани

консультацию по вопросам защиты прав потребителей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк