04.03.2021, 12:50

Жителів Луганщини запрошують взяти участь в Онлайн Ярмарку Вакансій

Онлайн Ярмарка Вакансий

Жителів Донбасу запрошують взяти участь в Онлайн Ярмарку Вакансій. Взяти участь можуть жителі Луганської та Донецької областей віком від 16 до 35 років.

Ярмарок вакансій пройде 10 березня з 15:00 до 17:00. Про це повідомляє Управління економічного розвитку ВЦА м. Сєвєродонецьк, передає Час Пік.

"Онлайн Ярмарок Вакансій - це чудова можливість познайомитись зі своїми майбутніми роботодавцями (підприємствами Донецької та Луганської областей), отримати інформацію щодо доступних вакансій та умов праці, а також особисто поспілкуватись з представниками цих компаній", - йдеться у повідомленні.

Взяти участь в Онлайн Ярмарку вакансій можуть жителі Луганської та Донецької областей віком від 16 до 35 років.

Учасників Онлайн Ярмарку вакансій чекають:

  • презентації компаній-роботодавців Донецької та Луганської областей, розповіді з перших рук про умови роботи, вимоги до претендентів, програми для молодих фахівців; інформаційні роліки компаній-роботодавців, з яких учасники дізнаються ще більше про їхні цінності та пропозиції для співробітників;
  • індивідуальні онлайн-співбесіди з роботодавцями та можливість задати будь-яке питання потенційним роботодавцям та отримати змістовні відповіді;
  • лекції експертів про те, як оформити сильне резюме, вдало пройти співбесіду та знайти ідеальну роботу.

Для участі необхідно зареєструватися за ]]>посиланням]]>.

Більш детальна інформація - на ]]>сторінці]]> "Онлайн Ярмарок вакансій" у Facebook. 

Довідка: Проект "Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на Сході України" реалізується ГО "Маріупольська Спілка Молоді" в партнерстві з Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Уряду Японії. Інформаційні партнери: Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Луганський обласний центр зайнятості, Донецький обласний центр зайнятості.

Читайте новини регіону:

На Центральному ринку Сєвєродонецька можна отримати консультацію з питань захисту прав споживачів

Завод для переробки сміття, нові тролейбусні лінії та відновлення Бельгійської лікарні: Гайдай розповів про плани

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк