04.03.2021, 16:07

Стрибок злочинності: на Луганщині сталася низка крадіжок

кража

Правоохоронці Луганської області встановили злодіїв за кількома епізодами, які сталися в різних населених пунктах.

Так, у Сєвєродонецьку викрили 41-річного раніше судимого чоловіка, який викрав велосипед з комори багатоповерхівки, розташованої по вул. Маяковського, передає Час Пік з посиланням на прес-службу поліції регіону.

Крім того, поліцейські викрили злодія телефону, який був вкрадений з роздягальні одного з навчальних закладів Сєвєродонецька. Злочинцем виявився 29-річний учень закладу. У молодої людини вилучено мобільний телефон, у скоєному він зізнався.

У Лисичанську правоохоронці встановили особу злочинця, який під час вживання алкогольних напоїв непомітно викрав планшет. Також поліцейські викрили у скоєнні крадіжки техніки з будинку пенсіонера 30-річного раніше судимого місцевого жителя.

Поліцейські Біловодська викрили у скоєнні крадіжки двигунів з гаража двох місцевих жителів - 28-річного раніше судимого за майнові злочини та 21-річного чоловіків.

Всі відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 КК України "Крадіжка".

Правоохоронці закликають жителів Луганщини закривати двері та вікна в будинку і не залишати ключі від квартири під килимком; якщо є можливість - встановити сигналізацію. Крім того, сумки, гаманці та інші особисті речі необхідно завжди тримати в полі зору.

Читайте також: Так собі контингент: за грабіж та розбій у Лисичанську затримано двох місцевих жителів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк