11.03.2021, 13:52

Прийнято бюджет Сєвєродонецької міської територіальної громади на 2021 рік: куди підуть гроші

Северодонецк, бюджет

Керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк 10 березня підписав розпорядження про бюджет Сєвєродонецької міської територіальної громади на 2021 рік. Стало відомо, куди підуть бюджетні гроші.

Розпорядження №36 від 10.03.2021 р. набирає чинності з дня його опублікування у газеті "Луганщина UA" і застосовується з 1 січня 2021 року, повідомляє Час Пік.

Нагадаємо, як повідомив аналітичний портал "Слово і діло", за даними Міністерства фінансів станом на 9 березня незатвердженими залишалися 16 кошторисів на 2021 рік. аналітики показали, в яких областях які райони або громади досі живуть без бюджету.

За даними порталу "Слово і Діло", найгірше йде процес затвердження місцевих бюджетів у Луганській області. На момент складання інфографіки без головного фінансового документа на 2021-й жили Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Горська і Щастинська міські територіальні громади, Нижньотеплівська, Станично-Луганська, Широківська сільські територіальні громади. Також не був затверджений бюджет Сєверодонецького району.

"Слово и дело"

У додатках до розпорядження керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександра Стрюка "Про бюджет Сєвєродонецької міської територіальної громади на 2021 рік" зазначено, на що будуть витрачені бюджетні кошти.

Серед об'єктів - проекти-переможці Громадського бюджету. Зокрема, облаштування доріжок в англійському міні-парку (вул. Новікова), "Сонячний двір" в районі житлових будинків по вул. Курчатова тощо.

Заплановано капітальний ремонт тенісних кортів КДЮСШ №1 та стадіону КДЮСШ №2, капітальний ремонт приміщень "Сєвєродонецької музичної школи №1", "Сєвєродонецької міської бібліотеки для дітей" та "Сєвєродонецького міського Будинку культури" тощо.

Також майже 24,5 млн грн виділяють на відновлення гідрологічного та санітарного стану річки Борова з реконструкцією існуючого водозливної греблі. На реконструкцію скверу по просп. Космонавтів виділять майже 13,5 млн грн.

Більш детально про доходи бюджету та розподіл бюджетних коштів можна дізнатися ]]>тут]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк