24.03.2021, 22:34

У Чернівцях помер чоловік, який днями був щеплений проти COVID-19

вакцина

У середу, 24 березня, у Чернівцях помер чоловік, який раніше отримав щеплення проти COVID-19. За попередніми даними, причиною смерті став гострий мозковий інсульт.

Про це ]]>повідомила]]> прес-служба МОЗ України, передає Час Пік.

"24 березня о 7:10 у міській клінічній лікарні №3 м. Чернівці зафіксовано смерть провізора аптеки військового госпіталю. За попередньою інформацією, причина смерті - гострий мозковий інсульт", - йдеться в повідомленні.

Крім того, чоловік мав тяжкі хронічні серцево-судинні захворювання, діабет та інші супутні хвороби.

За інформацією Департаменту охорони здоров'я Чернівецької області, 15 березня чоловік був щеплений від COVID-19 препаратом Covishield/AstraZeneca.

"Вакцинацію працівників військового госпіталю здійснювала мобільна бригада. 16 березня о 17:25 чоловіка доставила бригада екстреної медичної допомоги в міську клінічну лікарню №3, де лікувався з приводу інсульту", - зазначили в МОЗ.

У чоловіка не було протипоказань до вакцинації. Перед щепленням чоловік почував себе добре, на стан здоров'я не скаржився.

"Того ж дня з того ж флакона вакцини були щеплені ще 9 осіб. Несприятливих подій після імунізації у інших пацієнтів не зареєстровано", - підкреслили в МОЗ.

Читайте також: На Одещині померла військовослужбовець, яка вакцинувалася від COVID-19: у МОЗ назвали причину смерті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк