27.03.2021, 14:01

Обіцяна "крута новина" для Лисичанська та плани з розвитку області: Гайдай записав традиційне відео

Гайдай записал традиционное видео

Очільник Луганщини анонсував "круту новину" для Лисичанська, яку з нетерпінням чекали всі лисичани. Гайдай "підняв завісу таємниці", а також розповів про плани з розвитку регіону.

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай вийшов в ефір з традиційним відеозвітом на своїй сторінці в Facebook, повідомляє Час Пік.

Очільник Луганщини розповів про плани щодо розвитку області.

"Коротко про головне:

- розпочинаємо ремонти доріг (погода вже дозволяє)

- отримали підтвердження від Франції щодо фінансування модернізації Попаснянського водоканалу у розмірі 70 млн €. Роботи буде виконувати французька кампанія

- дотримуюсь слова і через місяць передам новий автомобіль обладнаний пандусом, для людей з інвалідністю..... та три пожежні машини для ДСНС!!", - написав Гайдай.

Він розповів, що область в травні отримає ще один автомобіль для обслуговування людей з особливими потребами, який буде передано до Центру "Відродження".

Також досягнуто домовленості з австрійцями і протягом місяця область отримає ще 3 сучасних повністю оснащених пожежних автомобіля.

Також в області з'явиться 33 нових "швидких", наповнених сучасним обладнанням.

Гайдай пообіцяв, що скоро на дорогах області "стане тісно" від техніки, і пообіцяв, що всі дороги, які потребують ремонту, буде відремонтовано.

Ну, і головна новина, яку з нетерпінням чекали жителі Лисичанська - щорічно місту виділятимуть кошти в сумі близько 50 млн гривень на розвиток та благоустрій міста. Документи ще не підписані, але Гайдай пообіцяв, що зовсім скоро Лисичанськ отримає ці гроші...

Детальніше - у відео.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк