06.04.2021, 10:09

У Лисичанську пройшло засідання комісії ТЕБ і НС через загрозу знеструмлення водоканалу

Ольга Романец | Всі новини автора
ВГА

Вчора, 5 квітня, у військово-цивільній адміністрації міста Лисичанськ відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба ВЦА, передає Час Пік.

Засідання відбулося під головуванням заступника керівника ВЦА з питань безпеки та громадського порядку - першого заступника голови місцевої комісії ТЕБ і НС Станіслава Мосейка.

Під час засідання розглядалося питання про загрозу виникнення надзвичайної ситуації у зв'язку із знеструмленням об'єктів ЛКСП "Лисичанськводоканал".

Члени комісії обговорили шляхи недопущення знеструмлення об'єктів водоканалу, а також визначили попередні першочергові заходи у разі припинення електропостачання на об'єкти ЛКСП "Лисичанськводоканал".

Як відомо, ЛКСП "Лисичанськводоканал" отримало від ТОВ "ЛЕО" попередження про припинення надання послуг з розподілу електричної енергії підприємству з 9 год. 00 хв. 07 квітня 2021 року за борги 2004-2018 років у сумі 166 543 811,88 грн.

Чи зможе влада цього разу домовиться про відстрочку - невідомо. Енергетики налаштовані рішуче і попереджають, що стримають слово і знеструмлять водоканал.

Читайте також: "Лисичанський потоп": через черговий порив підвали і городи місцевих жителів виявилися затоплені (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк