14.04.2021, 07:24

В Україні розширилася "червона" зона: карантинні обмеження посилять ще в одному регіоні

карантинные ограничения ужесточат еще в одном регионе

В Україні "червона" зона карантину розширилася. З 15 квітня "червоний" рівень епідемічної небезпеки почне діяти ще в одному регіоні.

З 15 квітня "червону" зону епідемічної небезпеки поповнить Полтавська область. Про це 13 квітня у своєму Telegram-каналі повідомив міністр Кабміну Олег Немчинов, передає Час Пік.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

"З 00 години 00 хвилин 15 квітня 2021 р. "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Полтавської області, та застосувати на території Полтавської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для "червоний" рівня епідемічної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Голова Полтавської області Олег Синьогубов повідомив, що найближчим часом регіональна комісія з питань ТЕБ та НС проведе засідання, на якому визначать, які саме обмеження діятимуть у регіоні.

Нагадаємо, зазвичай у "червоній" зоні заборонена робота ТРЦ, кафе та ресторани працюють тільки на винос, школярі переходять на дистанційну форму навчання. При цьому місцева влада може самостійно вводити обмеження на роботу громадського транспорту.

Читайте також:  Українці мають право на безкоштовні стоматологічні послуги: список послуг у 2021 році

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк