14.04.2021, 14:48

"Лисичанськ житиме": у центрі міста почалася ліквідація "зомбі-парку"

Ольга Романец | Всі новини автора
"Зомби-парк"

У Лисичанську в центрі міста є свій "зомбі-парк", який став улюбленим місцем для сумнівних особистостей. Довгий час громадськість звертала увагу влади на даний об'єкт і, як виявляється, не дарма. Через деякий час комунальні служби все ж прислухалися до обурення громадян і почали прибирання території.

Непрохідна гущавина утворилася в центрі міста в районі перетину вулиць Сковороди і Сосюри. На цьому місці був закладений фундамент для будівництва, яке заморозилося на довгі роки, передає Час Пік.

Лисичанський активіст Анатолій Рижков на своїй сторінці в Facebook розповів, що звалище нарешті ліквідують.

"Той день, коли розумієш, - Лисичанськ може жити! Лисичанськ буде жити! Звалище і зарості біля будівлі ліцею та магазину Морозко ліквідують", - пише автор поста.

Як відзначають місцеві жителі, ліс, що виріс на місці фундаменту - не єдина проблема даного місця. Періодично місцеві жителі викидають туди сміття, чим посилюють і так гнітючий вигляд даної території.

"Потрібно б до прибирання звалища біля ліцею залучити жителів приватного будинку, який є сусідами з цим звалищем, тому що вони скидають туди своє сміття", - пишуть лисичани.

Чи відновиться розпочате багато років тому будівництво - невідомо. Однак перші кроки вже зроблені, що не може не радувати жителів міста.

Читайте також: Які дороги та мости на Луганщині очікує ремонт у 2021 році: перелік

Уряд виділив Луганщині 177 млн грн: які об'єкти будуть профінансовані в 2021 році

"зомби-парк"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк