16.04.2021, 10:00

У Лисичанській лікарні відкрили відділення екстреної медичної допомоги

В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Лисичанську 15 квітня відбулося відкриття реконструйованого відділення екстреної медичної допомоги КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня".

Участь у церемонії відкриття відділення екстреної медицини взяв глава Луганської області Сергій Гайдай, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

"Можна сказати, що ми закінчили з прийомними відділеннями. Це – останнє, яке ми відкрили в рамках програми «Велике будівництво». Всі роботи виконані якісно і вчасно. Враховуючи, що у нас нова хвиля коронавірусу, це дуже своєчасно. Оновлене відділення надаватиме медичні послуги більш якісно і комфортно", – зазначив Гайдай.

Фінансування проєкту "Реконструкція частини 1-го поверху будівлі хірургічного корпусу КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня" здійснювалося за рахунок місцевого та держбюджету. На реконструкцію приймального відділення було виділено 10 млн гривень з держбюджету та 2,9 млн гривень – з місцевого бюджету.

Відділення має сучасний діагностичний блок, де встановлено комп’ютерний томограф, УЗД, лабораторію термінових аналізів та блок інтенсивної терапії для хворих в невідкладних станах. Додатково найближчим часом лікарня отримає магнітно-резонансний томограф та ангіограф.

Приймальне відділення розміщене на загальній площі 635 кв. м, має окремі входи для хворих, які госпіталізуються планово та екстрено, облаштовано майданчик для під’їздів автомобілів екстреної медичної допомоги.

Тут є приміщення для консультацій та оглядові, а також окремі зони для пацієнтів, що очікують лікаря та осіб, що їх супроводжують.

За інформацією ЛОДА, всі діагностичні обстеження пацієнтам будуть надаватись безкоштовно та в повному обсязі при зверненні до приймального відділення опорної лікарні міста Лисичанськ.

Нагадаємо, у Лисичанську запрацював медичний кол-центр, який надаватиме відповіді на питання, пов'язані з графіком роботи лікарів, вакцинацією, тестуванням на COVID-19, отриманням медичних консультацій. Стало відомо, як додзвонитися в колл-центр і графік роботи.

В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи В Лисичанской больнице открыли отделение экстренной медицинской помощи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк