19.04.2021, 12:54

Полігон відходів: Ісаєва балка знову потопає у смітті (фото)

Ольга Романец | Всі новини автора
свалка

У Лисичанську є велика кількість стихійних звалищ, на які періодично звертають увагу жителі міста. Приклад тому - пам'ятник в Ісаєвій балці. Минулого року його відкопали від сміття, проте він знову потопає у відходах життєдіяльності.

Про це стало відомо з обговорення місцевих жителів у соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"Гори побутового сміття всього в 100 м. від вулиці Черняховського. І це всього-то за пів години прогулянки в околицях Ісаєвої балки", - пише автор поста і прикріплює фото на доказ своїх слів.

На них видно, що дана місцевість знаходиться в жалюгідному стані. Видніються купи сміття, в основному будівельного походження.

Жителі Лисичанська відзначають, що даним питанням зайнялася влада.

"Друзі, хочу повідомити, що голова ВЦА Лисичанська Олександр Заїка дав розпорядження начальнику УЖКГ і начальниці відділу культури зайнятися приведенням в порядок Братської могили в Ісаєвій балці і прилеглій до неї території", - пишуть лисичани.

Можливо, жителі міста зможуть доїхати і навіть дійти до Братської могили не по розбитій дорозі і сміттєвих купах без остраху зламати ноги або пробити колеса автомобіля.

Однак варто розуміти, що прибирання - не вихід з даної ситуації. Поки люди не навчаться дбайливо ставиться до навколишнього середовища, Ісаєва балка в наступному році знову ризикує перетворитися на стихійне звалище.

Читайте також: "Велике будівництво": на дорозі між Лисичанськом і Бахмутом активно ведуться ремонтні роботи

Уряд виділив Луганщині 177 млн грн: які об'єкти будуть профінансовані в 2021 році

Исаева балка Исаева балка  Исаева балка  Исаева балка Исаева балка Исаева балка Исаева балка ​​​​​​​Исаева балка

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк