23.04.2021, 14:56

У Сєвєродонецьку презентували макет електромобіля на ім'я Єва

В Северодонецке презентовали электромобиль по имени Ева

У Сєвєродонецьку 23 квітня відбулася презентація макету електромобіля на ім'я Єва. Проект виконується у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля групою науковців із залученням студентів університету та Сєвєродонецького політехнічного фахового коледжу.

Презентацію відвідав керівник Сєвєродонецької міської ВЦА Олександр Стрюк, повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>прес-службу]]> ВЦА м. Сєвєродонецьк.

"Мені дуже приємно, що не тільки теоретичні знання високого рівня надаються університетом, а також є їх практичне вираження. Це дуже добре та позитивне починання, яке потребує уваги міста безпосередньо в напрямку економіки, пошуку фінансів та реалізації здійснення зазначеного проєкту. У нас з цим вишем є певні домовленості, які в подальшому ми будемо реалізовувати.

У місті є Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку, яке займається пошуком  інвестицій та має досвід по залученню міжнародних грантів для розвитку та розбудови Луганщини. Ми будемо інтенсивно працювати, щоб знайти додаткові джерела фінансування та розвивати цю мрію, оскільки вона спрямована у правильному напрямку: це екологія, зелена енергія, винаходи наших науковців. Хочу підкреслити, що можливості Східноукраїнського національного університету ім..В.Даля мене приємно здивували", - сказав Олександр Стрюк.

Група розробників пропонує новий підхід до виробництва електромобілів, що дозволяє отримати в малих габаритних розмірах недорогий конкурентний автомобіль з великим салоном, що має можливість трансформації та модифікації.Запропонований автомобіль може заповнити сегмент ринку бюджетних автомобілів вартістю від 12 тис. дол. США.

В Северодонецке презентовали макет электромобиля по имени Ева В Северодонецке презентовали макет электромобиля по имени Ева

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк