26.04.2021, 21:29

Річний тариф на газ у Луганській області: "Луганськгаз Збут" оприлюднив свою пропозицію

Марина Началова | Всі новини автора
годовой тариф на газ

З 1 травня всіх побутових споживачів газу в Україні автоматично переведуть на базовий річний тариф. Стало відомо, скільки пропонують платити за річним тарифом клієнтам ТОВ "Луганськгаз Збут".

Компанія оприлюднила умови базової річної пропозиції ]]>на своєму сайті]]>, передає Час Пік.

Як зазначається, ціна природного газу за тарифним планом "Базовий 2021-2022" становить 8,99 грн. за 1 м куб. (включає в себе тариф на транспортування магістральними газопроводами і ПДВ).

Даний тарифний план буде діяти з 1 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Оплата за спожитий природний газ за тарифним планом "Базовий 2021-2022" повинна бути здійснена не пізніше 25 числа місяця, наступного за розрахунковим (місяцем споживання).

Споживання природного газу за тарифним планом "Базовий 2021-2022" не впливає на наявність або нарахування пільг/субсидій.

Як зазначають у ТОВ "Луганськгаз Збут", нині опрацьовуються альтернативні джерела закупівлі газу для подальшого постачання побутовим споживачам і вивчаються додаткові можливості формування комерційних пропозицій для побутових споживачів, спрямовані на здешевлення вартості природного газу.

За результатами проведеної роботи, ТОВ "Луганськгаз Збут" будуть запропоновані комерційні пропозиції на поставку природного газу побутовим споживачам з додатковими більш привабливими умовами поставки газу (в тому числі зменшення вартості природного газу).

Нагадаємо, вчора українські постачальники газу почали оприлюднювати свої пропозиції за річними тарифами. Актуальну інформацію по всім постачальникам можна знайти на сайті консультаційного центру "]]>ГазПравда]]>". На даний момент мінімальна пропонована ціна газу - 7,88 грн. за кубометр, максимальна - 13,50 грн. за кубометр.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк