30.04.2021, 22:33

Влада Лисичанська прокоментувала подорожчання проїзду на Рубіжне та Привілля

лисичанск транспорт

Управління житлово-комунального господарства Лисичанської міської ВЦА Сєвєродонецького району Луганської області заявило про те, що останнім часом почастішали звернення громадян щодо підвищення тарифів за маршрутами "Лисичанськ - Привілля" та "Лисичанськ - Рубіжне".

Про це повідомляється на офіційному порталі ВЦА, передає Час Пік.

За заявою Управління, жителі регіону звертаються уквально "не за адресою".

"Відповідно до статті 7 Закону України "Про автомобільний транспорт", організація пасажирських перевезень на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області, покладається на обласні державні адміністрації. Тобто замовником вищезазначених маршрутів є Луганська обласна державна адміністрація (далі - Луганська ОДА). Узгодження зміни тарифів здійснюється Департаментом розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості, транспорту та зв'язку Луганської ОДА", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, звертатися слід до відповідного Департаменту ЛОДА, а не до міської влади.

"Зауважимо, що на сьогоднішній день триває процедура приєднання Новодружеської та Привільнянської територіальних громад до Лисичанської міської ВЦА, тому повноваження щодо зміни тарифу за маршрутами "Лисичанськ - Привілля" та "Лисичанськ - Рубіжне" поки залишаються за вищезгаданим Департаментом Луганської ОДА", - додали в управлінні.

Як повідомлялося раніше, жителі регіону не можуть зрозуміти, що стало причиною підвищення тарифів на проїзд за вказаними маршрутами.

Читайте також: КП "Лисичанськтепломережа" змінює графік роботи: важлива інформація для жителів Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк